Villkor

 

Villkor

Dessa villkor är tillämpliga avseende kurser och utfärder för privatpersoner, grupper och företag.

Bokning och betalning

Din bokning är bindande och när du bokar betalar du antingen direkt via Swish nummer 1236942643, Bankgiro nummer 5059-0421 eller enligt faktura som vi skickar till dig. När du betalat är din kursplats/aktivitet reserverad. Då du bokar betalar du hela beloppet. Vid sen bokning betalar du på plats med VISA eller Mastercard.

Avbeställningskostnader
14 dagar eller fler före aktivitet: 10% av bokningens pris
2 – 13 dagar före aktivitet: 50% av bokningens pris
1 dag före aktivitet: 100% av bokningens pris

Ansvar och försäkring
Nordic Ecotours AB omfattas av en ansvarsförsäkring vid aktiviteter och kurser.
Du måste vara simkunnig. Flytväst måste du ha på dig när kajaken är i vattnet. Du är skyldig att följa instruktioner som guiderna ger. All paddling med oss och våra kajaker sker på egen risk. Om skada uppstår på kajaken eller annan utrustning är du ersättningsansvarig. Kontrollera med ditt försäkringsbolag vad din hemförsäkring täcker vid olycksfall, skada eller förlust av utrustning.
Vill du inte göra rent din kajak själv kan du köpa tjänsten av oss för 100 kr när du bokar.

Nordic Ecotours AB
Vi förbinder oss att erbjuda kajaker som är hela, funktionsdugliga och ändamålsenliga. Tillhörande utrustning ska likaledes vara i gott skick.

Genomförande av aktivitet
Om vi bedömer att din paddeltur inte kommer att bli lyckad på grund av olämpligt väder kan vi omboka eller lösa på annat sätt. Regn är aldrig ett hinder men stark vind eller åska har vi respekt för.

Med önskan om att ge er en härlig upplevelse! Thorsten och Birgitta